![]() |
Sezen Aksu Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriKAYBOLAN YILLAR Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anılarla beraber faydası yok Gel bunları bırakalım artık bir tarafa Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler Şimdi bana seninle bir ömür vaad etseler Şimdi bana yeniden ister misin deseler Tek bir söz bile söylemeye hakkım yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriİÇİME SİNMiYOR Hersabah güneş doğarken Yeni bir güne başlarken Ne zaman ki güzel bir şey görürüm Sensiz içime sinmiyor Gözlerim arıyor seni Benim çocuk sevgilimi Bir ateş ki yüreğimi Alev alev yakıyor Seni bana vermediler Seni bana vermediler Mutlu olsunlar diyorum Elbet onlarda severler Bazen bir çiçek açarken Bazen bir çocuk gülerken Ne zaman ki içim taşar sevinçten Sensiz içime sinmiyor Dönüpte baktığım zaman Hatıralar ağlaşıyor Bir yaraki her yanımı ince ince sızlatıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriMİNİK SERÇE Ümitlerime geliverdi ilkbahar Gözlerimde bahar sevinci var Bir başka mutluluk müjdeliyor sanki çiçekler Yeni açan tohum yeşeren toprak ve ağaçlar Bak işte bir minik serçe Benim gibi neşe içinde Anlaştık biz hiç konuşmadan Minik serçeyle göz göze geliverince Bak seni sarı verdi mutluluk Zaman durdu bak işte sonsuzluk Bir başka dünyanın açıldı sanki kapıları Sevgi seli akıyor şimdi oluk oluk Bak işte bir minik serçe Senin gibi neşe içinde Anlaştınız bak hiç konuşmadan Minik serçeyle göz göze geliverince |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriGÖLGE ETME Kimselere inancım kalmadı benim Dost bilip sevdiklerimden el aman dedim Beni benden alıpta gidenler arasında En büyük ızdırabı çektiren sendin Haydi artık çek git yoluna bıkmışım dertten Gölge etme başka ihsan istemem senden Ben gönlünün sultanı başının tacı Sense kahraman aşık usta yalancı şimdi geride kaldı sen ve senin gibiler Ve yalan dostlukların verdiği acı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriGÜN GELİR Uzaklardan bir ses zaman zaman Fısıldar sanki adımı usul usul Ve eğer yağmur yağıyorsa o akşam Her bir damla çelik misali ağırlaşır Kulaklarım çınlamıyor ne zamandır Beni hasretle anan biri yok artık herhal Bir garip bencil duygu ki ruhumu sarar içtiğim içkinin buruk lezzeti acılaşır Gün gelir serseri ruhum elbet Acının lezzetine de alışır mı alışır Alt tarafı insanım işte herkes gibi Aklım arasırada olsa karışır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriYORGUN AKŞAMLAR Yine akşam oluyor Deniz durgun hava durgun isyanlar ümitler ve ben Ve yanlızlığım yorgun Yine tanıdık çehreler Gülüşler aynı gözler solgun Bir günü daha yaşanmış şu geçip giden ömrün Dilimde anlamsız bir dolu söz Ne yaptığım belli ne istediğim Bir günü daha yaşanmış ömrün Bilmiyorum ki nedir istediğim Yine yüreğim daralıyor Kelimeler düğüm düğüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriSIZI Sızım sızım sızlar içim Gözümde akmayan yaşlar içimde yıllardan kalma birikim Bilmem ne zaman patlar Bilirim sonu var bunun Bilirim sonu gelir her sorunun Bilirim sonu var bunun çaresi bulunur, bilirim her sorunun Hiç aç susuz yaşamadım ki Hiç parasız pulsuz kalmadım ki Hiç aşksız sevgisiz olmadım ki Neden,niye,kime bu özlem Sızım sızım sızlar içim Yüreğimde fırtınalar Ve suskun artık umutlarım Sanki benden hesap sorar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriGELEN GİDENİ ARATIR Haydi gel seninle şöyle karşı karşı Gel olmaz inan ki kavga ve göz yaşı Ayrılmak istemiyorsak seninle Açıkça konuşmalı Gel bu güne kadar olanlar olmuş Hepsini unutalım Gelen gideni aratır derler Bırak nazı anlaşalım Haydi gel bir kez daha denemeli Gel herşeyi doğru dürüst söylemeli Ayrılmak en kolay çözüm inan ki Gel görelim gerçeği |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriKAÇ YIL GEÇTİ ARADAN Nolur sormasınlar bana ![]() Nolur söyletmesinler derdimi ![]() Saklarım ben onu kendime ![]() Yerim kendi kendimi ![]() Akıyorsa yaşlar gözümden, Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz, Karardıysa bütün dünya, Vardır elbet bir sebebi ![]() ![]() ![]() Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı, Bitsin artık bu hasret bulaşalım gayrı ![]() ![]() ![]() Benim bütün derdim özlem ![]() Biliyorum kavusur böyle seven ![]() Biz bir elmanın iki yarısıyız, O en çok sevdiğim ve ben ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriSEN Sen yıllar önce kaybettiğim ümit Sen hayata pembe bakan gözlerim Sen yaşama sevincimdin ![]() ![]() ![]() Sen elimde bahar demetleri içim ışık ışık kısaca sen gençliğimdin ![]() ![]() ![]() Yok dönemez geriye Seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriNEYE YARAR Saklasa da sözlerin Gizleyemez derdini Gizleyemez gözlerin Deli gibi sevdiğini İçimde bir sevinç var Senelerdir tatmadığım Bir burukluk bir heyecan Doyasıya yaşamadığım Ne kavga ne ümitsizlik Ne ağlaşan insancıklar Ne de başka düşüncem var Bir duygu kasırgası bu Sardı bütün benliğimi Karşı koymak neye yarar Bir yanımda doğrular Hatalarsa bir yanımda Aklım yapma diyorsada Gönlüm bir kez düştü aşka Şimdi ne söyleseler Aşka dair bilinen Şu yalan dünyada ne var Yaşamadan öğrenilen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriKİME KALMIŞ BU DÜNYA Nasılda kandım aşkınla yandım Ne var ki aldandım O çılgın aşkdan o heyecandan Kaçılmıyor sandım Ne söylesen boş inanmam artık Yalan dolanlarına Seniyse sende kapandı dün yok Bu dinmeyen acıya Ha üçgün önce ha beşgün sonra Yeter bitsin bu cefa Satıp savursan kasıp kavursan Değil hiç umrumda Vurupta kırsan yakıpta yıksan Kime kalmış bu dünya çok istemistim döner demiştim Yolunu gözlemiştim Sabah ve akşam gece ve gündüz Rüyamda beklemiştim Birazcık insaf olaydı sende Kıyarmıydın canıma Günün birinde pişman olursun Elbet yaptıklarına |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriÖLÜRSEM YAZIKTIR Ölürsem yazıktır sana kanmadan Kolların boynumda halkalanmadan Bir günüm geçmiyor seni anmadan Derdine katlandım hiç usanmadan Diyorlar kul olmaz ateş yanmadan Denizler durulmaz dalgalanmadan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriOLMAZ İLAÇ Olmaz ilaç sine-i sathareme çare bulunmaz bilirim yareme Baksak hadi ban-u cihan çareler Çare bulunmaz bilirim yareme Kasttediyor tir-i musen canıma Gözleri en son girecek kanıma şerh edem halime canıma çare bulunmaz bilirim yareme |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Şarkı SözleriAKASYALAR AÇARKEN Yar yolunu kolladım İpek mendil salladım Ona çiçek yolladım Akasyalar açarken Yarim gelir yanıma Kanı kaynar kanıma Neşe katar kanıma Akasyalar açarken Yarimle biz biz bize Otururuz diz dize Sevişiriz göz göze Akasyalar açarken |
![]() |
![]() |
|