![]() |
Da Poet - Sen Yada Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Da Poet - Sen Yada BenVerse 1 ; Bugünün dünü yok rap yoluma klavuz Ölümün dini , dili yok dört tarafım dolu pus Taarruzlarıma planlar , kalemler Gömlek gibi saf değiştiren kalender Sene 2007 değişken her vizyon Bugün bi evin ilk ihtiyacı televizyon Markalar , modalar kapital misyon Kanına girmeyi bekler kapıda her bi füzyon Ben rap için yaptım andıma fondip Para babası beklesin sıratla torpil Arabesk , pop ruh gıdana morfin Dünya çok dönek Nuh , gemini al git Yaşam yok gibi plastikten ibaret Beyinler elastikken Uzaylılara doğru evrimleşirken Gözyaşını farkedersin aynaya bakarken Nakarat ; Sen ya da ben , ben ya da sen Değişen ne ki burası bi boş gezegen Selam dünyalı kimse dost değil Yalan dünyalı kimse dost değil Verse 2 ; Şimdi beni bi kalem kağıttan gayri herkes unutsun Diyeceklerim gördüklerimden hiç hoş değil Boşverip susmayı beceremem bundan evel Söylediğim gibi rap yoluma panzehir Yek keyiften ibaret muhabbeti şu ara Muallakta failinizin haline el fatiha Kopya nesiller basarken kapital fabrika Biri rap desin Da Poet alamet-i farika Barış tarlasını sen tankla hasat ettin Paradan gayrı hep topyekün kaybettin Hırsları insan evladını gayrı azadetsin Şşşşş sömürü devam etsin Hiroşima'da Darfur'da yüzbinlere ağıt Bakıpta görmemek görüpte bakmamak bi ayıp Bu kağıt ve kalem cihanın içinde kayıp Ve küre ısınır son günlerini sayıp sayıp ( x2 ) Nakarat ; Sen ya da ben , ben ya da sen Değişen ne ki burası bi boş gezegen Selam dünyalı kimse dost değil Yalan dünyalı kimse dost değil |
![]() |
![]() |
|