![]() |
Genco Ecer_Dur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Genco Ecer_DurBu güne kadar çok hata yaptım senden çok şey sakladım Üzdüm seni hiç durmadan seni kaybetme korkum olmadan Sen sabrettin oralı olmadın yaptıklarımı alttan aldın Bağırdım çağırdım ben sana hakaret ettim boşu boşuna Göz yaşlarını içine akıttın ![]() Beni sevdiğin için biliyorum ama ben seni hiç hak etmiyorum Yanımdayken bile özlüyorsun ![]() İstediğin anda öpemiyorsun ![]() Dur n’olursun dur gitme bir yere Kal benimle gitme bir yere Söz ![]() Kal benimle gitme bir yere Dur ![]() Sana ihtiyacım var hayatım da Yüzerken derin dalgalarda Sonsuz karanlıkta kayboldum Sensiz rüyalarda hapsoldum İçimde dinmeyen bu yangını Ağladım göz yaşımla söndürdüm Hani birbirimize söz vermiştik Bir ömür boyu birlikteydik Biliyorum onca hata yaptım Biliyorum güvenini çok sarstım Anladım hatamı inan anladım Biliyorum bana çok kırgınsın Senden bir şans istiyorum Beni son kez affet yalvarıyorum Dur n’olursun dur gitme bir yere Kal benimle gitme bir yere Söz ![]() Kal benimle gitme bir yere dur Feat - Berrin Koc Duramam burada biliyorsun İstemiştim sonsuz olsun Ömrüm yanında son bulsun Göz yaşlarım biraz dursun Yağmurlarımı harcadın Bizi yok etmeyi başardın Kalma mı bekledin benden Gidiyorum yok ki umudum Genco Ecer Dur n’olursun dur gitme bir yere Kal benimle gitme bir yere Söz ![]() Kal benimle gitme bir yere |
![]() |
![]() |
|