![]() |
Sagoba Kajmer &Amp; Kolera - Ayılırsın Ve Anlarsın (Şarkı Sözü) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagoba Kajmer &Amp; Kolera - Ayılırsın Ve Anlarsın (Şarkı Sözü)Sagopa Kajmer & Kolera – Ayılırsın ve Anlarsın Sagopa Kajmer & Kolera – Ayılırsın ve Anlarsın Sagopa Kajmer Verse (Sago Kaf Kef 3 2 1 Rap) Sınav yine kazandı ben tekrar kaybettim Kancama kızma sanata kıldı içim çünkü hak ettin Ey rap sen benim düşmanlarımı gönderdiğim pakettin Onlar seni açar açmaz ses çıkardın bum ettin ![]() Ve Sago buz etti sen hücum ettin Onlar yanıma tuz ekti üzülme koçum dedin Nasıl üzülmesin bu üzüm gözlü gözüm Hatalı sollamalar sonucu kararmıştı gündüzüm ![]() Oh be herkes ne kadar mutlu Yunus yine açtı mikrofonunu yumdu gözünü Ve ağzıyla somurttu Ben bir hoş seda işittim sen çirkin bir homurtu Sınav yine kazandı canım nefsin seni yanılttı ![]() Ben sokaklar kaldırımı taşlardan haberdarım Korkarım bir gün üzerime düşecek diye yıldırım Beni bu işten yıldırın hatrı var yılların İşte bundan niyeti yok kaymaya bu yıldızın ![]() Nakarat Bilemezsin kalabalıkta Anlarsın tek başına kalınca Ayılırsın ve anlarsın Hangisi anya hangisi Konya ![]() Kolera Verse Apaçiler çadır kurmuş arkana be modern eşkiya Araklayamadığına dersin tüh be keşke ya Delik arama sızmaya günahı vardı nede olsa evliya İki at omuz çarpışan her gün kaza ![]() Uzanıyorum karlara 3 gün süreyle kalkmadan Bilemezsin yangınımı beni yakanla yanmadan Kuduzsun ama korkmazsın sudan Sen ve tayfa batmadan başıma dert ayan mayan dayan gülüm dayan ![]() Kimden kaçmaya çalışsam her sokak kuytu kuytu Bana içirmeye çalıştığın suyu dibi tortu tortu Kurduğun planların renk tonu koyu koyu Bihaber bakıyor şu gözlerim etrafa yavru yavru ![]() Görmek isterim rüyamda reali uykum gelmiyor Halatı armağan hediye ediyorum onlara bizi çekemiyor İyiler kötülere kötüler iyileri hep direniyor Sanma doğrusun bunu aç imtihan için veriliyor ![]() Nakarat Bilemezsin kalabalıkta Anlarsın tek başına kalınca Ayılırsın ve anlarsın Hangisi anya hangisi Konya ![]() |
![]() |
![]() |
|