![]() |
Ayben Varsa Gelsin Şarkısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayben Varsa Gelsin ŞarkısıAyben - Varsa Gelsin Ayben - Varsa Gelsin şarkı sözü Varsa gelsin şarkı sözü ![]() ![]() ![]() Söz:Ayben Özçalkan Müzik:Elif Özdemir İki çift sıfır sekiz yani 2008 Haydi bas bakiyim Aybennn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ben sen o ya da biz siz onlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olan alır payını ![]() ![]() kosup arkamızda kalacaklar ![]() ![]() attım kafana vurdum misket sıkma canını çiğne ciklet ![]() kocum sesimde bogul dengesızsin ![]() ![]() ![]() raplerim bal bal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı gaz devam sen istedin biz goz ve oldum kör köpeksin haydi kastır ![]() (Nakarat) Varsa gelsin , yok mu dersin zor mu geldi demek rapin yetersiz ![]() bu rapin sonu zehir ![]() Varsa gelsin , yok mu dersin zor mu geldi demek rapin yetersiz ![]() bu rapin sonu zehir ![]() Yalancısın yalancılar ![]() ![]() ![]() bilirsin ![]() ![]() ![]() haydi sapka tak bi bak ve sende kelsin ![]() ![]() Sen hic insan olamadan ki Rap yapsanda kac yazar senin rapinde rap degilki dogru yazsan kac yazar bi bak Ayben yazar ve sen aglarsın hep nazarla ![]() ![]() koydum ansızın ![]() ![]() ![]() ![]() arsızsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (NAKARAT) |
![]() |
![]() |
|