![]() |
Şebnem Kısaparmak - Sevmek Günah Mı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şebnem Kısaparmak - Sevmek Günah MıSenki geceler boyu hasretine sarılıp uyuduğum ![]() Senki bütün sevgilerin üzerine koyduğum ![]() Günahım Sevdiğim ![]() Yaşanmamış sevdalar kadar bilinmezlerimiz ![]() Sonu olmasada bu yangını söndürmeye kimin gücü yetebilir ![]() Hergün vurulan bu yürek elbet dirilir ![]() Dirilir bu solmuş umut çiçeği Kim bilir hangi rüya beni sana getirir ![]() Geceler boyu sayıklarken hasretini Sensizlik sardığında dört duvarı Yüreğim kabardığında denizler kadar Dilimin ucundayken adın Ve sen olmuşken içimdeki bütün şiirler Susarım kaderime en zor soruyo sorarım: Günahmı? Damla damla Yudum yudum ![]() Seni içmek istiyorum ![]() Yüreğimde fırtınalar ![]() Bir kalp olmuş senin için çarpıyorum ![]() Masum bir heyecansın çocuk kalbimde Bir nefes kadar yakın Keşfedilmemiş kıtalar kadar uzak Ve yüreğimin o en saklı yerinde Içimde akan nehir su kadar berrak ![]() Kimseler bilmeyecek bu yasak aşkı Adını herkesten saklayacağım Söyledim ya Seviyorum ![]() Günahmı? Günahmı? Günahmı? Yaradanım onu ölesiye sevmek Günahmı? Düşlerimde sabaha dek onu görmek Günahmı? Allah'ım verdiğin canı ona vermek Günahmı? Unut diyorsun bana unutmak kolaymı? Neşemsin umudumsun karanlık günlerimin ışığısın sen ![]() Kalbimdeki kuş ![]() Eyy! Gönlümün maralı ![]() Adın geceleri içimde çığlık çığlığa bir çigan kemanı ![]() Nasılda ezik nasılda yaralı Seviyorum Senı! Seviyorum ![]() ![]() ![]() Arzularım alev alev hasretini tutşturur ![]() Elin deyse ellerime içim titrer dayanamam kalbim durur ![]() Gözün deyse gözlerime içim titrer dayanamam kalbim durur ![]() Bedelini ödemeye hazırım tüm sevgilerin Günahını çekebilirim bütün aşkların Seviyorum sevmek günahmı? Günahsa? Günahkarım ![]() ![]() Yarattığına kul oldum Affet Allah'ım ![]() ![]() ![]() Affet Allah'ım ![]() ![]() ![]() Şebnem Kısaparmak |
![]() |
![]() |
|