![]() |
Kaptan - Bu Gece Kalbim Ağrıyor Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaptan - Bu Gece Kalbim Ağrıyor Şarkı SözleriKaptan Bu Gece Kalbim Ağrıyor-Kaptan Bu Gece Kalbim Ağrıyor sözleri -Kaptan Bu Gece Kalbim Ağrıyor lyrics Birşeyler değişiyo şekilleniyo annecim , bende galiba büyüdüm tadıda yok mahallenin ![]() haldeyiz bi birlik oldu yumruklar ve hatırlatıyolar seni ![]() çıkarmısın? Sevmedim de diyemem anne en ![]() ![]() ![]() kral çıkarcı kız gördüğüm duyduğum her şiirde hayat var ve bıraktığın oğlun bugün olduğunca ayakta ![]() sen var aman neyse aklımda kalan tek şey enkaz ![]() ![]() bilmiyorum her sabah odamda aynı sen kokuyo etraf ! Gerekli şey ölmemek kardeşime kan lazım bazen 8-9 kişi yemek yapıp aygazlı bi tüp bulup ümitlerimi patlatıcaklar yazık ve benle beraber sensizken atlatıcaklar yazı ![]() Anne yaklaş bu gece kalbim ağrıyo tüm insanlar kenetlendi yokluğunla ağlıyoz bir demet fiyasko hediye etti tanıdıklar rüyalarıma geldiğinde lütfen camı tıkla ![]() ![]() Uğur nerde? şimdi hangi evdedir çocukluğuma indinizde lan çıkmamak eldemi ![]() akıllı dolaşırım şiirler çaydanlık oldu sözlerimle demlenir ![]() şarkılar bi dinlese eminim ki durur felek çarkıda beni dokuz ay tam tamına besleyip büyüttün şimdi hangi sözüm denk oulr ki söyle Allah aşkına ![]() ![]() kutsal bende çekip bolca öperdim bi annemi tutsam,hangi görünmeyen aldı söyle annemi tutsak kurtarıcam yemin olsun bro annemi bulsam ![]() Eminim melekler bugünde çiçek topluyodur penceremin aydınlığını perdelerim gölgeler bari canım oğlum deseydin be anne ölmeden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|