Kaptan - Gelme Çocuk Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaptan - Gelme Çocuk Şarkı SözleriKaptan Gelme Çocuk-Kaptan Gelme Çocuk sözleri-Kaptan Gelme Çocuk şarkı sözleri-Kaptan Gelme Çocuk lyrics elbiseler dikişlerini atar adını duysaben ne bicim bi insanım kos al kadını kurtar ihtiyacın olan benim sevgim ve kalbim beni öldüren bayan şimdi zengin ve katil belirmek nasıl bisey , belirmemek nedir 9 ayda anne olup tutar elin bebekleribenim olan sen yada o herseyinle kabulum gelinlikli balayı için gemi en önde beklesin dünyanın her kıyısı askı tadıcak bende herkes dinlesin diye 3 şarkı yazıcam melodilerle rahatlıcak insan huzur falan aramadan1sen2sen3sen olucan dudak payına benziyosun bardakdan taşma yerlere hiç dökülme sen ardarda taşla sinirlerini benden cıkart dahada guzel oluyosun tabakda kalbim kalmamalı arkandan aglar gelme çoçuk buralar yerin enalt ısen yine kendini bul sonra biri beni atsın yüksek her uçurum biri zinciri kopardı belkide her ucunu çözemeyecek elin artık ilkokulda sırtcantamı arkadasım tasırdı benden nefret etdenlerde Allah için şaşırmış simdi tüm tanıdıkları geriye vermek istesemdehayatımdaki malların ambalajını kaçırdın tavanda ıslak olan dumanların kırıntısıseni ben yazmadıkca dinleyene zırıltısın ne nefes kısılır bende nede hayatın vızıltısı,katlanabilmek en iisi yasamak icin sıkıntısız benimle mutlu olmak artık iyice olanaksızayakkabın çözüldü dedim gidip onabastın yardım elimi uzattım , kanakısımdan anla okudugun şiirlerim ve yanıbasında lamban bi yudum kahve ol ve elim senide yazsın balayı bitti hanımefendi gemim yerine yattııprensesler gibi uyursan mutlu olur kaptan bir demet fiyaskoyuda kutluyoruz hatta |
|