Kaptan - Ağlamaz Babam Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaptan - Ağlamaz Babam Şarkı SözleriKaptan Ağlamaz Babam-Kaptan Ağlamaz Babam sözleri-Kaptan Ağlamaz Babam lyrics nerdeyse yuzde sekseni yavsamıs rapçinin undergraund da cok mc var departmanın bekcilik duydugun heralt yapıda kurşunlamaya devam ettim artık intihar edersem bu da cebimde veda metni sana bir masal anlatcaam babacım baksana tek basına bı çocuk varmıs kirle kaplı saçsakal yorulmus hemde hayat almış nefes borusunutıkanmalar baslamış baba bırak şişeni konusalım sen neden anlarsın baba , kafan nelere basıyo ne anlatsam dinlemessin , şarkılarımı yazıyom adını çıglıklar atsamda neden duymamakda kararlısın bugunlerde dogru soyle karıcgınla aran nasıl? ben odamdaym surekli aptal aptal bakınıyom sanki kafamı betona vurdum gördüklerim çakılıyor yerle bir ol tuzla buz gel dolapda hıc rakı mı yok sen alkol ic ben dumanlıyım baba şaka be takılıyom nerden cıkardın lan sok cebine paranı sen çok geride kaldın ama bi zor tarafı var bununki korkmuyorum anla yoluna sok gururu aksamustu okşayana sor bide bi rol belirle kendine ben aynalarla konsmaktan yılmadım babam bugunde buraya yazdım seni affet sıgmadın ban umutlarımı geri verin sadece kıskanın tamam yagmurun parıltısı yagdıgında ıslanır kafan nasıl olcak ya söyle haadi bitcekmi dertler abi kalmasaydın yanımda sen gitcektin erken oyle mal gibi bakmayıp linc etsin herkes gecmişe çekmen içinde bin çizgi vercez ellerimde bir demet fiyasko vardı attım inan yazmıcaktım ama yeter bu sabr taştı sizden ögrendiklerimden yeni bi parca yaptım affet oğlunu , gözlerinde , tek mutluluk saçsın |
|