|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
iki, insan, medeni, sarıkabadayı, soner, şarkısı |
![]() |
Soner Sarıkabadayı İki Medeni İnsan Şarkısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soner Sarıkabadayı İki Medeni İnsan ŞarkısıSoner Sarıkabadayı - İki Medeni İnsan şarkı sözü lyric Bölük bölcük hayallerim duruyor önümde, Sevdigim kadar sevilmedim ![]() Buram buram kokun halá yatagimin üzerinde, O da kalmaz gider 3-5 güne ![]() Bu saatten sonra gönül dakka durmaz, Onca vaadden sonra, Yalanci yalanci sana kimse inanmaz ![]() Beni sevemedin ya Şu belimi bir saramadın ya O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda Git hadi burada durma Ama lütfen kapıyı vurma Iki medeni insanız biz Bu kadar olsun farkımız da Beni sevemedin ya Şu belimi bir saramadın ya O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda Git hadi burada durma Ama lütfen kapıyı vurma Iki medeni insanız biz Bu kadar olsun farkımız da Bölük bölcük hayallerim duruyor önümde, Sevdigim kadar sevilmedim ![]() Buram buram kokun halá yatagimin üzerinde, O da kalmaz gider 3-5 güne ![]() Bu saatten sonra gönül dakka durmaz, Onca vaadden sonra, Yalanci yalanci sana kimse inanmaz Beni sevemedin ya Şu belimi bir saramadın ya O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda Git hadi burada durma Ama lütfen kapıyı vurma Iki medeni insanız biz Bu kadar olsun farkımız da |
![]() |
![]() |
|