Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaptan, sokaklarda, sözleri, yaşarız, şarkı

Kaptan - Yaşarız Sokaklarda Şarkı Sözleri

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaptan - Yaşarız Sokaklarda Şarkı Sözleri

Kaptan Yaşarız Sokaklarda-Kaptan Yaşarız Sokaklarda sözleri-Kaptan Yaşarız Sokaklarda lyrics

dikkat adamım bastıgın yer benim , yalaka rapini kenara koyamaz acıp dinlediğiide benim

senin bilmediğinde benim yerin diplerinde beni,arama cunku ben ust kattayım ve isteğin ne senin ?

belki iyi olurdu hiphop bize kalsa bana dikkat!

bide salsa yapar dansa davet eder dilim oyle yavşakça hitap bile olmaz, yada bikac track olsa adam gibide birini dinliyim

ac faceini , gece gunduz paylas gizlice gir dinle beni adamdan da sayma

rhyme ım temiz benim o adamdan da saydambura karanlıkda kalmaz , bana hamallıkda yapma

yasarız sokaklarda, cok da tın bu rap bizim

coguda rapci olmadımı ki dınleyıpde medcezirduyduklarını acmak gerekirse salak

şuan yeraltında kaptan en afilli hiphop denklemi

Savaş ya da korku var sesler duyarım etraf toz duman

Yine ben yaşarız sokaklarda aç kalıp nigga birisini tokatlarlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com