![]() |
Seda Sayan Yanacaksın Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seda Sayan Yanacaksın Şarkısı SözleriSeda Sayan Yanacaksın Sözleri Seda Sayan Yanacaksın Şarkısı Seda Sayan Yanacaksın Sensiz gecenin sabahı Söyle zalim vicdanın rahat mı? Son bakışında okudum yalnızlığı Bu kadar zamana yazık olmadı mı? Sensiz gecenin sabahı Söyle zalim vicdanın rahat mı? Son bakışında okudum yalnızlığı Bu kadar zamana yazık olmadı mı? Bekledim yıllardır yaz diye adının yanına adımı Az çektirmedi bana kaybetme korkusu En sonunda olan oldu Yanacaksın sen de zalim Kalacaksın yalnız zalim O zaman… O zaman Kime ağlayacaksın zalim kime yalvaracaksın Yanacaksın sen de zalim Kalacaksın yalnız zalim O zaman… O zaman Kime ağlayacaksın zalim kime yalvaracaksın Sensiz gecenin sabahı Söyle zalim vicdanın rahat mı? Son bakışında okudum yalnızlığı Bu kadar zamana yazık olmadı mı? Bekledim yıllardır yaz diye adının yanına adımı Az çektirmedi bana kaybetme korkusu En sonunda olan oldu Yanacaksın sen de zalim Kalacaksın yalnız zalim O zaman… O zaman Kime ağlayacaksın zalim kime yalvaracaksın Yanacaksın sen de zalim Kalacaksın yalnız zalim O zaman… O zaman Kime ağlayacaksın zalim kime yalvaracaksın Kime ağlayacaksın… |
![]() |
![]() |
|