Sencer Alagöz O Kadın Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sencer Alagöz O Kadın Şarkısı SözleriSencer Alagöz O Kadın - Sencer Alagöz O Kadın Şarkı Sözü - Sencer Alagöz O Kadın sözleri Sencer Alagöz O Kadın Şarkı Sözleri Evleneceğim kadın şuan yaşıyor Dünyada bir yerde nefes alıyor Beni hiç tanımadan gün sayıyor Kalbin tik takları geri atıyor Varmı yaşarmı Ruh eşim beni ararmı Varmı nefes alırmı O kadın beni ararmı Varmı nefes alırmı Varmı yaşarmı Ruh eşim beni ararmı Varmı nefes alırmı O kadın beni ararmı Varmı nefes alırmı Rüyamda gördüm onu dün gece Kaybolup gitti birden sessizce Kim bilir nerde nasıl bir yerde Çözemedimbu nasıl bir bilmece Zormu yoksa kolaymı O kadın beni ararmı Var mı yoksa yalanmı O kadın beni ararmı Varmı nefes alırmı Varmı yaşarmı Ruh eşim beni ararmı Varmı nefes alırmı O kadın beni ararmı Varmı nefes alırmı Evleneceğim kadın şuan yaşıyor Dünyada bir yerde nefes alıyor Beni hiç tanımadan gün sayıyor Kalbin tik takları geri atıyor Zormu yoksa kolaymı O kadın beni ararmı Varmı yoksa yalanmı Ruh eşim beni ararmı Varmı nefes alırmı Varmı yaşarmı Ruh eşim beni ararmı Varmı nefes alırmı O kadın beni ararmı Varmı nefes alırmı |
|