Yıldız Kaplan Senin Haberin Yok Şarkı Sözü |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıldız Kaplan Senin Haberin Yok Şarkı SözüYıldız Kaplan Senin Haberin Yok Sözleri Yıldız Kaplan Senin Haberin Yok Şarkısı hangi çıldın bana zincir vuracak şarkısı Senin Haberin Yok-yıldız kaplan Yıldız Kaplan Senin Haberin Yok Şarkı sözleri Çatlasanda Patlasanda Yook Karar Çıktı Hemde Aleyhine Toplanıp Hemen Gidiyorsun Af Çıkmaz Aman Boşversene Yani Temelli Uzuyorsun Ayy Ne Kadar Ne Çalınmış Karar Ay Yıl Oldu Sevmiyorum O Kadar Yazıldığı Gibi Okunmaz Aşk Dili Öyle Senin Haberin Yok Hangi Çılgın Bana Zincir Vuracakta Benim Haberim Yok Yazıldığı Gibi Okunmaz Aşk Dili Öyle Senin Haberin Yok Hiç Bir Kuvvet Yanında Tutamaz Artık Benim Frenim Yok Çatlasanda Patlasanda Yok Çatlasanda Patlasanda Yok Merak Ettim Hangi Yüzünle Uğraşıp Özür Diliyorsun Huy Çıkmaz Can Çıkar Önce Neyse Boşver Anlamıyorsun Ayy Ne Kadar Geç Alınmış Karar Ay Yıl Oldu Sevmiyorum O Kadar Yazıldığı Gibi Okunmaz Aşk Dili Öyle Senin Haberin Yok Hangi Çılgın Bana Zincir Vuracakta Benim Haberim Yok Yazıldığı Gibi Okunmaz Aşk Dili Öyle Senin Haberin Yok Hiç Bir Kuvvet Yanında Tutamaz Artık Benim Frenim Yok Çatlasanda Patlasanda Yok Çatlasanda Patlasanda Yok |
|