Gülben Ergen Yok Acelem Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülben Ergen Yok Acelem Şarkısı SözleriGülben Ergen Yok Acelem şarkı sözü Gülben Ergen Yok Acelem şarkısının sözleri Yok Acelem sözleri Gülben Ergen Ne yapabilirim ben de insanım Gözlerim aşktan kapalı Uyumuyor acılar çekiyorum O hatayı yaptın yapalı Yazık bunca yıla yazık hayallerime İstemem sende kalsın bana bir şey ödeme Hayat bir gün güler yüzüme Gideni aratmaz belki gelen Sen kendi adına dilek tut Beklerim benim yok acelem Hayat bir gün güler yüzüme Gideni aratmaz belki gelen Sen kendi adına dilek tut Beklerim benim yok acelem Ne yapabilirim ben de insanım Gözlerim aşktan kapalı Uyumuyor acılar çekiyorum O hatayı yaptın yapalı Yazık bunca yıla yazık hayallerime İstemem sende kalsın bana bir şey ödeme Hayat bir gün güler yüzüme Gideni aratmaz belki gelen Sen kendi adına dilek tut Beklerim benim yok acelem Hayat bir gün güler yüzüme Gideni aratmaz belki gelen Sen kendi adına dilek tut Beklerim benim yok acelem Hayat bir gün güler yüzüme Gideni aratmaz belki gelen Sen kendi adına dilek tut Beklerim benim yok acelem Hayat bir gün güler yüzüme Gideni aratmaz belki gelen Sen kendi adına dilek tut Beklerim benim yok acelem |
|