![]() |
Murat Dalkılıç Hepsi Düeti Şık Şık Şarkısı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Dalkılıç Hepsi Düeti Şık Şık Şarkısı SözüHepsi Murat dalkılıç düeti şık şık Murat Dalkılıç Hepsi düeti şık şık şarkı sözleri 2011 Murat Dalkılıç Hepsi düeti şık şık Grup Hepsi: Ruhunun içini göstermeyeni, Mesaisiz aktörleri, Gözü gören kalb-i nankörleri sil geç hadi sil geç Murat Dalkılıç: Yere bakan yürek yakanları, Egosuna megosuna tapanları, Gönlünü mala mülke satanları sil geç hadi sil geç Murat Dalkılıç: Her nefeste bir resimle karşılaştım iç sesimle Vur deyince öldürenler kara liste ismini bildirenler Şık şık şık her biri İşaretledim ben tabi Tek çeltikte tertibi hadi sil geç hadi sil geç sil geç Şık şık şık her biri İşaretledim ben tabi Tek çeltikte tertibi hadi sil geç hadi sil geç sil geç Murat Dalkılıç: Ruhunun içini göstermeyeni, Mesaisiz aktörleri, Gözü gören kalb-i nankörleri sil geç hadi sil geç Grup Hepsi: Yere bakan yürek yakanları, Egosuna megosuna tapanları, Gönlünü mala mülke satanları sil geç hadi sil geç Murat Dalkılıç: Her nefeste bir resimle karşılaştım iç sesimle Vur deyince öldürenler kara liste ismini bildirenler Şık şık şık her biri İşaretledim ben tabi Tek çeltikte tertibi hadi sil geç hadi sil geç sil geç Şık şık şık her biri İşaretledim ben tabi Tek çeltikte tertibi hadi sil geç hadi sil geç sil geç Grup Hepsi: İşten güçten Hepsi bizden Geçerdik aşka geleni gideni Eften püften Aman be üften Hayat mı yoksa çile mi bize mi yine mi bize mi yine mi çile mi Şık şık şık her biri İşaretledim ben tabi Tek çeltikte tertibi hadi sil geç hadi sil geç sil geç Şık şık şık her biri İşaretledim ben tabi Tek çeltikte tertibi hadi sil geç hadi sil geç sil geç |
![]() |
![]() |
|