|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlamadığım, aydın, aynur, çok, sözleri, şarkısı, şey |
![]() |
Aynur Aydın Anlamadığım Şey Çok Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aynur Aydın Anlamadığım Şey Çok Şarkısı SözleriAynur Aydın Anlamadığım Şey Çok Şarkısı Sözü Aynur Aydın Anlamadığım Şey Çok Şarkısının Sözleri Anlamadan aşık oldum Tutuldum yok tu çözüm Yemin di o her sözün Dağıldım yazık yine Zamansız mı çiçek açtım Büründüm her rengine İnandım mevsimine Sararıp soldum yine Eğer gücüm olsa Zamanı biri geri alsa Anlamadığım şey çok yok yok Benim artık halim yok Eğer gücüm olsa Zamanı biri geri alsa Soramadığım şey çok yok yok Benim artık halim yok Savaşmaya Benim dünyam bana yeter Nasıla zaman örter Geçmişi birgün siler Eğer öyle istersem Ve yenilenen hayat ve ben Yeniden dost olur mu Güzel bir yol buldum mu Yeniden uyanmaya Eğer gücüm olsa Zamanı bir geri alsa Anlamadığım şey çok yok yok Benim artık halim yok Eğer gücüm olsa Zamanı bir geri alsa Anlamadığım şey çok yok yok Benim artık halim yok Savaşmaya İsterse dünyaları versin Ona kalbim nasıl güvensin O da herşeyi biliyor Kapandı kapı Zamanla geçer mi dersin Yine mi bahar olur mevsim Unutur mu seni gönlüm Söz: Fettah Can |
![]() |
![]() |
|