![]() |
Nedim Zeper Rüya Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nedim Zeper Rüya Şarkısı SözleriNedim Zeper Rüya şarkı sözleri Nedim Zeper Rüya şarkısı sözü Rüya gibi geçti yaşananlar Bir vardın bir yoktun kalbimi ateşlere attın Ölüm gibi geldi ayrılık Biraz kırık biraz buruk ama hala suskun gönlüm Rüya gibi geçti yaşananlar Bir vardın bir yoktun kalbimi ateşlere attın Ölüm gibi geldi ayrılık Biraz kırık biraz buruk ama hala suskun gönlüm Sönmez asla içimdeki yangınlarım Bitmez hüznüm bu sancılar Dinmez asla içimdeki arzuların Gitmez hüznüm bu sancılar Sanma senden sonra yaşadım yaşayacağım Senden kalanı gözyaşı sayacağım Bir daha gözüme başka göz değmesin Senle doğdum yarim senle seveceğim Rüya gibi geçti yaşananlar Bir vardın bir yoktun kalbimi ateşlere attın Sönmez asla içimdeki yangınlarım Bitmez hüznüm bu sancılar Dinmez artık içimdeki arzuların Gitmez hüznüm bu sancılar Sanma senden sonra yaşadım yaşayacağım Senden kalanı gözyaşı sayacağım Bir daha gözüme başka göz değmesin Senle doğdum yarim senle seveceğim Sanma senden sonra yaşadım yaşayacağım Senden kalanı gözyaşı sayacağım Bir daha gözüme başka göz değmesin Senle doğdum yarim senle seveceğim Senle doğdum yarim senle seveceğim Senle doğdum yarim senle öleceğim |
![]() |
![]() |
|