|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dönmeyeceğim, nedim, sözleri, sözümden, zeper, şarkısı |
![]() |
Nedim Zeper Sözümden Dönmeyeceğim Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nedim Zeper Sözümden Dönmeyeceğim Şarkısı SözleriNedim Zeper Sözümden Dönmeyeceğim şarkı sözleri Nedim Zeper Sözümden Dönmeyeceğim şarkısı sözü Çok, çok yorgunum Çok üzgünüm İstemezdim böyle olsun Çok, çok yalnızım Çok mutsuzum İstemezdim böyle olsun Pişman olduğunda Ayrılık vurduğunda Dönmek istersen bekliyor olacağım Elbet üzüleceğim sararıp süzüleceğim Sözümden dönmeyeceğim Bekliyor olacağım Elbet üzüleceğim sararıp süzüleceğim Sözümden dönmeyeceğim Bekliyor olacağım Çok, çok yorgunum Çok üzgünüm İstemezdim böyle olsun Çok, çok yalnızım Çok mutsuzum İstemezdim böyle olsun Pişman olduğunda Ayrılık vurduğunda Dönmek istersen bekliyor olacağım Elbet üzüleceğim sararıp süzüleceğim Sözümden dönmeyeceğim Bekliyor olacağım Gözlerine hücum eden Yaşların bir anlamı olmalı Beni böyle bırakıp giderken Diyecek bir sözünde olmalı Gözlerine hücum eden Yaşların bir anlamı olmalı Beni böyle bırakıp giderken Diyecek bir sözünde olmalı Pişman olduğunda Ayrılık vurduğunda Dönmek istersen bekliyor olacağım Elbet üzüleceğim sararıp süzüleceğim Sözümden dönmeyeceğim Bekliyor olacağım |
![]() |
![]() |
|