Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamı, hotel, mich, rette, tokio, türkçe

Tokio Hotel - Rette Mich Ve Türkçe Anlamı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tokio Hotel - Rette Mich Ve Türkçe Anlamı

RETTE MİCH (Kurtar beni)

Zum ersten mal alleine in unserem Versteck – bizim alışılmış gizemimiz bu
ich seh noch unsre Namen an der Wand – şimdi yalnız başıma saklıyorum bunu
und wisch sie wieder weg – tam seçilemiyor ama ismimizi duvarda oku ve sil
ich wollt dir alles anvertrauen – sana herzaman güvendim
warum bist du abgehauen – fakat sen yeterince sürdüremedin
komm zurück – etrafta dolaş
nimm mich mit – beni kaybettin

Komm und rette mich ich verbrenne innerlich – gel ve kurtar beni yanıyorun ben görüyormusun
komm und rette mich ich schaffs nich ohne dich – gel ve kurtar beni ancak sen serbest bırakabilirsin beni
komm und rette mich,rette mich,rette mich – gel ve kurtar beni kurtar beni kurtar beni

Unsere Träume waren gelogen und keine Träne echt – biz rüyalarımızdaydık yattığımızda
sag dass das nicht wahr ist sag es mir jetzt – biz ağlıyorduk yalnızca reddedilen arzuları
vielleicht hörst du irgendwo mein SOS im Radio - burada ve bugün mız radyodaki çığlıklarımı
Hörst du mich - duyunca hissedeceksin
hörst du mich nicht - duyuyormusun

Komm und rette mich ich verbrenne innerlich – gel ve kurtar beni yanıyorun ben görüyormusun
komm und rette mich ich schaffs nich ohne dich – gel ve kurtar beni ancak sen serbest bırakabilirsin beni

Komm und rette mich – gel ve kurtar beni

dich und mich - sen ve ben
dich und mich- sen ve ben
dich und mich- sen ve ben

Ich seh noch unsere Namen – duvarlar kapanıyor
und wisch sie wieder weg – durmadan soluyorum
unsre Träume waren gelogen und keine Träne echt - ihtiyacım var gölgelere O zaman uzanıp görebilirim yüzünü
hörst du mich – burada değilsin sen
hörst du mich nicht - neredesin

Komm und rette mich rette mich – gel ve kurtar beni kurtar beni
komm und rette mich ich schaffs nicht ohne dich – gel ve kurtar beni ancak sen serbest bırakabilirsin beni
komm und rette mich, rette mich, rette mich, rette mich,rette mich – gel ve kurtar beni kurtar beni kurtar beni kurtar beni kurtar beni

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com