![]() |
Our Day Will Come Türkçe Çevirisi Amy Winehouse |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Our Day Will Come Türkçe Çevirisi Amy WinehouseAmy Winehouse Our Day Will Come türkçe sözleri Amy Winehouse Our Day Will Come şarkı sözleri Amy Winehouse Our Day Will Come Türkçe Çeviri Amy Winehouse Our Day Will Come yabancı sözleri our day will come (our day will come) and we’ll have everything we’ll share the joy falling in love can bring no one can tell me that i’m too young to know i love you so and you love me our day will come (our day will come) if we just wait a while no tears for us think love and wear a smile our dreams are meant to be because we’ll always stay in love this way our day will come our dreams are meant to be because we’ll always stay in love this way our day will come our day will come our day will come our day…will come our day will come Amy Winehouse Our Day Will Come Türkçe Çevirisi Bizim günümüz (Bizim gün gelecek) gelecek Ve biz her şeye sahip olacagız Biz sevinci paylaşacağız Aşık getirebilir Hiç kimse bana söyleyebilir Benim bilmek için çok genç olduğumu Seni çok seviyorum Ve beni seviyor Bizim günümüz (Bizim gün gelecek) gelecek Biz sadece bir süre beklemek zorundayız Bizim için hiç gözyaşı Düşünün bir gülümseme sevgi ve aşınma Hayallerimizi olması gerekiyordu ![]() Her zaman kalacağım ![]() Bu şekilde seviyorum Bizim gün gelecek [Instrumental mola] Hayallerimizi olması gerekiyordu ![]() Her zaman kalacağım ![]() Bu şekilde seviyorum Bizim gün gelecek Bizim gün gelecek bizim gün gelecek Bizim günümüz ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim gün gelecek |
![]() |
![]() |
|