![]() |
Evanescence Broken Türkçe Çevirisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evanescence Broken Türkçe ÇevirisiEvanescence Broken şarkı sözü çevirisi Evanescence Broken çeviri sözleri Evanescence Broken lyrics I wanted you to know Bilmeni istedim I love the way you laugh Gülüşünü seviyorum I wanna hold you high and steal your pain away Seni yüksekte tutmak ve acını uzaklaştırmak istiyorum I keep your photograph; Fotoğrafını saklıyorum I know it serves me well Biliyorum ki çok yardımcı oluyor I wanna hold you high and steal your pain away Seni yüksekte tutmak ve acını uzaklaştırmak istiyorum Because I'm broken when I'm lonesome Çünkü yalnızken kırılıyorum And I don't feel right when you're gone away Ve sen uzakta olduğunda iyi hissetmiyorum You've gone away Uzaktasın You don't feel me here, anymore Artık burada olduğumu hissetmiyorsun The worst is over now and we can breathe again En kötüsü geçti artık ve rahat bir nefes alabiliriz I wanna hold you high, you steal my pain away Seni yüksekte tutmak ve acımı uzaklaştırmanı istiyorum There's so much left to learn, Öğrenecek çok şey var daha And no one left to fight Ve mücadele edecek kimse yok I wanna hold you high and steal your pain away Seni yüksekte tutmak ve acını uzaklaştırmak istiyorum ˜Cause I'm broken when I'm open Çünkü açık olduğumda kırılıyorum And I don't feel like I am strong enough Ve yeterince güçlü olduğumu sanmıyorum Cause I'm broken when I'm lonesome Çünkü yalnızken kırılıyorum And I don't feel right when you're gone away Ve sen uzakta olduğunda iyi hissetmiyorum Cause I'm broken when I'm lonesome Çünkü yalnızken kırılıyorum And I don't feel right when you're gone away Ve sen uzakta olduğunda iyi hissetmiyorum You've gone away Uzaktasın You don't feel me here, anymore Artık burada olduğumu hissetmiyorsun |
![]() |
![]() |
|