![]() |
Dügme Tatlisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dügme Tatlisi![]() DÜGME TATLISI (6-8 Kişilik) Malzemeler: 125 gram margarin 2 su bardağı irmik 2 adet yumurta 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 kahve fincanı soda 1 çay kaşığı vanilya 2 çorba kaşığı marmelat 2 çorba kaşığı badem Şerbeti için: Bir buçuk su bardağı tozşeker 1 çorba kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı vanilya 1 su bardağı su HAZIRLANIŞI : Öncelikle şerbeti hazırlayın ![]() ![]() ![]() Soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() Yumurta, un, kabartma tozu, soda ve vanilya ekleyip yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|