![]() |
Kremalı Supangle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı SupangleKremalı supangle 1 litre süt 3 adet yumurta (oda sıcaklığında beklemiş) 3 tepeleme yemek kaşığı un 3 tepeleme yemek kaşığı kakao 1,5 su bardağı toz şeker Üzeri için 2 poşet toz kremşanti 2 su bardağı soğuk süt Yapılışı: Un, kakao ve toz şekeri orta boy bir tencereye aktarıp üzerine oda sıcaklığında bekleyen yumurtaların yalnızca sarısını ekleyerek çatalla iyice çırpın ![]() ![]() Kaynamaya başladıktan birkaç dakika sonra ocaktan alıp hafifçe ılınması için bir kenarda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|