|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
malzemeleri, mersinli, tarifi, tart, yaban, yapılışı |
![]() |
Yaban Mersinli Tart Tarifi / Yaban Mersinli Tart Yapılışı / Malzemeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaban Mersinli Tart Tarifi / Yaban Mersinli Tart Yapılışı / MalzemeleriYaban Mersinli Tart Tarifi / Yaban Mersinli Tart Yapılışı / Malzemeleri ![]() Malzemeler: 100 gr ![]() 90 gr ![]() 1 paket şekerli vanilin 1 yumurta sarısı 150 gr ![]() nohut 250 gr ![]() 200 gr ![]() 1 tatlı kaşığı tarçın 250 gr ![]() 40 ml ![]() 2 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi 2 adet yumurta pudra şekeri tuz Hazırlanışı: Tereyağı, 40 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru hafif unlu tezgahta 32x32 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kompostoyu, yaban mersinini, tarçını, tencerede bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() Hamuru fırından çıkarın, kağıt ve nohutları alın ![]() ![]() Tartı aynı ısıda 15-20 dakika daha pişirin ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|