Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güllaç, tarifi, vişneli, yapılışı

Vişneli Güllaç Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Vişneli Güllaç Tarifi Yapılışı



Vişneli Güllaç Tarifi - Vişneli Güllaç Yapılışı - Vişneli Güllaç Nasıl Yapılır - Vişneli Güllaç Pişirme Süresi



Malzeme:
4 adet güllaç yaprağı
1 litre vişne suyu
250 gram toz şeker
250 gram taze vişne
antep fıstığı
100 gram beyaz çikolata

Vişneleri yıkayıp çekirdeklerini çıkarın Birkaç tanesini süslemek için ayırın Vişne suyu ile şekeri sos tenceresinde ısıtın Güllaç yapraklarını ılık vişneli şurubun içinde ıslatarak küçük bir tepsiye aktarın Her güllaç yaprağının arasına vişne taneleri serpip üst üste dizin Buzdolabında bekletin Kare şeklinde dilimleyip isteğe göre eritilmiş beyaz çikolata, Antepfıstığı ve krema eşliğinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.