![]() |
**Dilim LAL Oldu** |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
**Dilim LAL Oldu**yazmak istiyorum seni senli herşeyi ama sığdıramıyorum ki hiç bir kelimeye hiçbir cümleye dilim lal olsa bile her cümlem her virgülüm sana çıkıyor yinede sığmıyor anlatmak istediklerim her zamanki gibi gömülüyor içime işliyor derinlere sonra kapanmayacak yaralar oluşuyor ve gün geliyor sana ait herşeyde kanıyor sızlıyor acıyor belkide susmaktır çözümü ben sustukça daha bir düğümleniyor boğazım yeniden başlasaydım eğer daha çok severdim seni sevdiklerime daha çok zaman ayırırdım yeniden başlasaydım eğer daha bir sen olur yaradınımın verdiği en güzel hediye olarak kabul ederdim seni yeniden başlasaydım eğer herşeyi herkesi daha çok severdim bahçedeki çiçeklerimle daha çok konuşurdum belkide yine susmalıyım belkide susmaktır çözümü ben sustukça daha bir düğümleniyor boğazım ![]() ![]() seni özlüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dilim lal oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|