![]() |
Güllaç Tarifi - Güllaç Yapılışı - Güllaç Resimli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güllaç Tarifi - Güllaç Yapılışı - Güllaç ResimliGüllaç Nasıl Yapılır Resimli tarifi Güllaç tarifi resimli Güllaç Tarifi Resimli Anlatım ![]() Malzemeler Çok ince açılmış güllaç yufkası (Yufkayı büyük marketlerde bulabilirsiniz, Güllaç yufkası diye satılır) 3 kilo süt 750 gr toz şeker 250 gr rendelenmiş ceviz içi 250 gr hindistan cevizi (isteğe bağlı süsleme için) 100 gr çekilmiş antep fıstık içi (isteğe bağlı süsleme için) nar taneleri (isteğe bağlı süsleme için) Hazırlanışı İlk olarak, süt iyice kaynatılır ve şeker koyularak iyice karıştırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca, güllacınızın ince olmasını isterseniz daha geniş bir tepsi kullanabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|