![]() |
Küf Kokan Bir Gece Devriliyor Üzerime... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Küf Kokan Bir Gece Devriliyor Üzerime...![]() Sana geL diyemem Ben kendimden gideLi çok oLdu, Yüreğime ayazLar vurdu, ŞarkıLarım öLdü benim bugün, Ve ısLak bir cama vurdu çocukLuğum ![]() Küf kokan bir gece devriLiyor üzerime, İçimdeki kentLer darmadağın DiLimde ısLatmaya kaLktığım cümLeLer hayatın akışında… PişmanLıkLar ayak bağım, keşkeLer için artık çok geç ![]() ![]() BeLki sabahLarım nedenLer iLe doLar taşar ve bir soru işareti oLurum kendimde ![]() BeLki de kıyametLer koparırım kendimde kim biLir ![]() Ama korkmuyorum ![]() Şimdi bakışLarımdan şiirLer düşüyor, Ve vuruyor beni dört bir koLdan, Eşkıya duyguLarımı tutukLuyorum göğüs kafesimde, DeLi gömLeği giydiriyorum düşLerime ![]() AynaLarda hüzün rengi; bakışLarımda mana yok ![]() Karantina zamanLara sıkıştırılmış, güLüşLerimin tozu avuçLarımda Ve gecenin körü çarpıyor suratıma ![]() GözyaşLarımdan yangınLar çıkarıp yakmalı bu yüreği… alıntı
![]() |
Cevap : Küf Kokan Bir Gece Devriliyor Üzerime... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Küf Kokan Bir Gece Devriliyor Üzerime...çok güzel bi şiir teşekkürler gülgüzeli
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Küf Kokan Bir Gece Devriliyor Üzerime...Harika bir şiir ![]() ![]() Tşkler Gülgüzeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sameg
|
![]() Cevap : Küf Kokan Bir Gece Devriliyor Üzerime...qüzel olmus tşklr paylasım için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
djdem
|
![]() Cevap : Küf Kokan Bir Gece Devriliyor Üzerime...GözyaşLarımdan yangınLar çıkarıp yakmalı bu yüreği… şiirin koptuğu anı teşşkürler paylaşım için emeğine sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Küf Kokan Bir Gece Devriliyor Üzerime...Gözyaşı,rock_alltime,sameg ve djdem>>Vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar okuyan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|