![]() |
Gül Tatlisi Tarifi - Gül Tatlisi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Tatlisi Tarifi - Gül Tatlisi YapılışıGül Tatlisi Tarifi Gül Tatlisi Yapılışı Gül Tatlisi Malzemeleri GÜL TATLISI Malzemeler: 1 cay bardagi eritilmis tereyagi veya margarin 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi siviyag 1 kabartma tozu 1 paket vanilya sekeri alabildigi kadar un, gida boyalari serbeti: 3 su bardagi seker 3 su bardagi su 1limonun suyu Yapilisi: Eritilmis ve ilinmis margarin,yogurt ve siyiyagi karistirin ![]() ![]() ![]() ![]() kulak memesi kivamina gelinceye kadar unu katin ![]() Hamuru iki büyük-güler icin- bir kücük-yapraklar icin- parcaya bölün ve boyalari ekleyin ![]() (Ben pembe güller icin kirmizi,sari güller icinde sari,yapraklar icinde yesil toz gida boyasi kullandim ![]() ![]() Hamuru merdane yardimi ile unlanmis bir zeminde ince acin ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra bu 4 lü dizilen yuvarlaklari rulo seklinde sarin ![]() ![]() ![]() Yaglanmis firin tepsisine (ben yagli kagit kullandim)dizip orta dereceli firinda pisirin ![]() ![]() Firindan cikinca ilinmis serbeti üzerine dökün ![]() Nasil? Bu tabaktan bir gül yemek hos olmaz mi?Buyrun! Yapilisi: 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() Not: surubun hepsini bir seferde dökmeyelim tatlilar surubu cekdikce surub ilave edelim |
![]() |
![]() |
|