![]() |
İlk Aşkını Söyle ? |
![]() |
![]() |
#1 |
mgk_42
|
İlk Aşkını Söyle ?arkadaşlar hayatınızda ilk gerçek aşkınızın kim olduğunu bizmle paylaşabilirsiniz ilk ben söleyim lgs aşkım kardelen :43:43
![]() |
![]() |
Cevap : ilk aşkını söyle? |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : ilk aşkını söyle?benim ilk aşkım ortaokuldaydı hala da seviyorum kendisini ee ne de olsa ilk aşklar unutulmuyor adı hikmet soyadı özlen tanıyan varsa sölesin bak hemen
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : ilk aşkını söyle?benimki inci
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
blackflow
|
![]() Cevap : ilk aşkını söyle?İLk değiLdi ama sadece bu gerçekti ıLgaz:53: uNuTuLmuyo yha ![]() ![]() ![]() ama memnunum halimden ![]() ![]() ![]()
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
djdem
|
![]() Cevap : ilk aşkını söyle?İLK AŞKIM ORTA OKULDA TEOMAN HAKKETEN İLK AŞKLAR UNUTULMUO ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
1die
|
![]() Cevap : ilk aşkını söyle?Emine sadece onu çok sevmiştim
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : ilk aşkını söyle?Ben hiç aşık olmadım hoşlandım belki ama aşık olmadım
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|