Çikolata Kaplı Ev Bisküvisi Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çikolata Kaplı Ev Bisküvisi Tarifi YapılışıÇikolata Kaplı Ev Bisküvisi Tarifi Çikolata Kaplı Ev Bisküvisi Yapılışı Çikolata Kaplı Ev Bisküvi MalzemelerBisküvi, Bisküvi Tarifleri 500 gram fındık 10 çorba kaşığı pudraşekeri 125 gram margarin 2 adet yumurta 4 çorba kaşığı un 400 gram çikolata kreması Üzerine Yarım su bardağı dövülmüş antepfıstığı TARİFİ Öncelikle margarini eritin Eriyen yağa 4 çorba kaşığı unu, pudraşekerini, yumurtaları ve iri kıyılmış fındığı ilave edip, yoğurun Daha sonra fındıklı hamurdan irice parçalar koparıp, elinizde yassıltarak şekil verin Bu şekilde hazırladığınız bisküvileri, yağlanmış tepsiye dizin Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, altı kızarana dek pişirin Fırından aldığınız bisküvileri soğumaya bırakın Bu arada çikolata kremasını benmarı usulü eritin Bisküvilerin üzerine sürün En üste dövülmüş antepfıstığı serpip servis yapın
|
|
|
|