![]() |
İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..? |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?
![]() |
![]() |
Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..? |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?Eline sağlık bakımsızlıktan yok olurdu galiba güzel paylaşım olmuş
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
blackflow
|
![]() Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?ürkütücü bi manzara ![]() tşkLer
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?Birde şunu söylemek istiyorum insanlar pislikten yok ediyon düyayı yakıyor yıkıyor yok ediyor dengeleri değiştiriyorlar
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sameg
|
![]() Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?bnce irenç olurduu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
thetrance33
|
![]() Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?bencee bu ınsansızz bı dunyaa dııldeee ınsanlın yaratttııı bı dunyaaa olabılır ılerdee saten tam anlamıylaa olee olmasadaaa onaa benzeerrr bı dunyaa oluscak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?insansız bir dünyada olamayacağımdan yorum yapamıycam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JOKER
|
![]() Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?bence insansız bir dünya süper herşey doğal haliyle kalıyo kirleten yok eden yok kendine fazlasıyla yeten biir dünya ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?insansız dünyanın halini görüyoruz işte ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?Alıntı:
bu yoruma kesinlikle katılıyorm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konuyla ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür edermm
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gulhan
|
![]() Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?bence ilk başta insanlar olmasaydı dünya daha güzel olurdu en azından temiz olurdu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : İnsansız Dünya Nasıl Bir Yer Olurdu..?grçktn iğrenç olrdu ![]() ![]()
|