![]() |
Bonibonlu Rulo Katlı Pasta Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bonibonlu Rulo Katlı Pasta Tarifi YapılışıBonibonlu Rulo Katlı Pasta Tarifi - Bonibonlu Rulo Katlı Pasta Nasıl Yapılır ![]() Malzemeler Pandispanyası için; 6 yumurta 6 küçük fincan şeker 1 k ![]() 6 k ![]() 1 pkt kabartma tozu 1 pkt vanilin 2 çorba kaşığı kakao Kreması İçin; 3,5 su bardağı süt 1 yumurta 2 çay bardağı toz şeker 1 çay bardağı un 1 çorba kaşığı nişasta 2 paket vanilin 2 çorba kaşığı kakao - Damla Çikolata - Bonibon - Rulo Kat Hazırlanışı Pandispanyası için yumurta ve şekerimiz bembeyaz olana kadar iyice çırpıyoruz ve diğer malzemeleri sırası ile çırpıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Krema içinde bütün malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğumaya bırakıyoruz ![]() ![]() Soğuyan keki 2′ye kesip arasına kremamızı sürüyoruz ![]() ![]() ![]() Diğer katı da kapatıp, kalan kremamızı heryerine güzeeelce sürüyoruz ![]() ![]() En son kenarlarına da rulo katları özenle döşüyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|