![]() |
Maklube Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maklube Tarifi YapılışıMaklube Tarifi - Maklube Yapılışı - Maklube Malzemeleri Malzemeler 500 gr kuşbaşı dana eti 1 adet soğan 1 adet sarımsak 1 adet patates 2 kase pirinç 1 kaşık tereyağı tuz, karabiber, kırmızı biber Hazırlanışı Kuşbaşı doğranmış eti bir tavada pişirin, suyunu çekmeye yakın birkaç parçaya böldüğünüz sarımsağı ve baharatları ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerenin üzerine servis tabağını örtün ve tabakla beraber dikkatli bir şekilde tencereyi ters çevirin ![]() ![]() Maklubenin üzerini maydanoz ile süsleyip servis yapabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|