Düdüklüde Etli Fasulye Güveci Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Düdüklüde Etli Fasulye Güveci Tarifi YapılışıDüdüklüde Etli Fasulye Güveci Tarifi - Düdüklüde Etli Fasulye Güveci Nasıl Yapılır - Düdüklüde Etli Fasulye Güveci Malzemeleri Malzemeler : 500 gr kuzu eti 700 gr taze fasulye 3 soğan 5 diş sarımsak 3 küçük patates 1 çorba k domates salçası 1 tatlı k biber salçası Zeytinyağı Tuz Su Hazirlanisi : 3 adet soğanı ve 5 diş sarımsağı ve 3 patatesi iri olarak kesin Tencereye 500 gr kuzu etini alınÜzerine sarımsakları, soğanları ve patatesleri ilave edip üzerine tuz zeytinyağı ilave edin Suyun içine domates salçası ve biber salçasını eritin Tencereye salçalı suyu ilave edip pişirin Afiye Olsun |
|