|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anı, atatürk, güzel, ile, ilgili, işte, türke, öğretilemez |
![]() |
Türk'e Ne Öğretilemez? İşte Atatürk İle İlgili Güzel Bir Anı Daha |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Türk'e Ne Öğretilemez? İşte Atatürk İle İlgili Güzel Bir Anı Dahaİngiliz kralı VIII ![]() Atatürk kendisine bir akşam ziyafeti vermişti ![]() -"Bana İngiltere sarayında verilen ziyafetler ne şekilde olur, onu bilen birisini, yahut bir aşçı bulunuz ! ![]() ![]() ![]() ![]() Ve nihayet bu sofra merasimini bilen bir zattan öğrenerek sofrayı o şekilde düzene koydular ![]() ![]() ![]() ![]() - "Sizi tebrik eder ve teşekkür ederim ![]() zannettim" diyerek memnuniyetini bildirdi ![]() garsonlar hizmet etmekte idi ![]() elindeki büyük bir tabakla birdenbire yere yuvarlandı ![]() halılara dağıldı ![]() Misafirler utançlarından kıpkırmızı kesildiler ![]() - "Bu millete her şeyi öğrettim, fakat uşaklığı öğretemedim!" dedi ![]() ![]() Atatürk garsona da "vazifene devam et" emrini verdi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Türk'e Ne Öğretilemez? İşte Atatürk İle İlgili Güzel Bir Anı Daha |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Türk'e Ne Öğretilemez? İşte Atatürk İle İlgili Güzel Bir Anı Dahasüppperrr bir cevap olmuşşş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Türk'e Ne Öğretilemez? İşte Atatürk İle İlgili Güzel Bir Anı Daha |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Türk'e Ne Öğretilemez? İşte Atatürk İle İlgili Güzel Bir Anı DahaÇok güzel bir söz söylemiş o kralın yüz ifadesini görmek isterdim ![]()
|