![]() |
Keşkek Kebabı / Keşkek Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşkek Kebabı / Keşkek Kebabı TarifiKeşkek Kebabı Malzemesi: 1 kg aşurelik buğday 1 adet kuzu gerdan 4 adet orta boy ince doğranmış kuru soğan 250 g tereyağı 2 yemek kaşığı tuz 2 yemek kaşığı karabiber Su Hazırlanışı: Buğdayları ayıklayın ve akşamdan soğuk su ile ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kebabı yapmak için: 500 g kuşbaşı kuzu eti 1 adet yemeklik doğranmış kuru soğan 2 adet domates 2 adet yeşil biber 1 yemek kaşığı domates salçası 2 su bardağı su 1 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz karabiber 2 yemek kaşığı margarin Hazırlanışı: Önce tereyağını tencerede eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun |
![]() |
![]() |
|