Terbiyeli İzgara Et,Terbiyeli İzgara Et Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Terbiyeli İzgara Et,Terbiyeli İzgara Et TarifiTerbiyeli Izgara Et ![]() Terbiyeli Izgara Et Elektrikli ızgara ya da odun ateşinde mangal pişirdiğiniz etlerin yumuşacık olmasını istiyorsanız terbiye sosunda bekletmeniz gerekir Tarifimize göz atın lezzetli ızgara yapmanın püf noktalarını öğrenin![]() Malzemeler * 500 gram dana eti * 1 adet orta boy kuru soğan * Yarım su bardağı süt * Yarım su bardağı zeytinyağı * Damak tadınıza göre tuz ve kekik Hazırlanışı 1 Soğanın kabuklarını soyup rendeleyin![]() 2 Derin bir kapta soğan rendesisüt ve zeytinyağını karıştırın![]() 3 Izgara yapacağınız etleri sütlü karışımın içine yatırın![]() 4 En az 1 saat terbiyelenmesi için bekletin![]() 5 Mangal ya da elektrikli ızgarada iki tarafını da pişirin![]() Afiyet olsun Püf Noktaları * Etin sertleşmemesi için pişmeden iki dakika önce tuz ve baharatını ekleyin ![]() * Etlerin ızgaraya yapışmasını önlemek için kuru soğanı ikiye bölüp ızgarayı ovun |
|
|
|