![]() |
Terbiyeli İzgara Et,Terbiyeli İzgara Et Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terbiyeli İzgara Et,Terbiyeli İzgara Et TarifiTerbiyeli Izgara Et ![]() Terbiyeli Izgara Et Elektrikli ızgara ya da odun ateşinde mangal pişirdiğiniz etlerin yumuşacık olmasını istiyorsanız terbiye sosunda bekletmeniz gerekir ![]() ![]() Malzemeler * 500 gram dana eti * 1 adet orta boy kuru soğan * Yarım su bardağı süt * Yarım su bardağı zeytinyağı * Damak tadınıza göre tuz ve kekik Hazırlanışı 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() Afiyet olsun Püf Noktaları * Etin sertleşmemesi için pişmeden iki dakika önce tuz ve baharatını ekleyin ![]() * Etlerin ızgaraya yapışmasını önlemek için kuru soğanı ikiye bölüp ızgarayı ovun |
![]() |
![]() |
|