Kuzu İncik Kebabı Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu İncik Kebabı Tarifi YapılışıKuzu İncik Kebap Tarifi - Kuzu İncik Kebap Yapılışı Malzemeler : 1 kg kuzu incik1 çorba k domates salçası1 tatlı k biber salçası2 defne yaprağı 1 soğan 2 diş sarımsak S ıvıyağ Tuz Tane karabiber Su Fesleğenli Garnitür İçin 1 kase kepekli erişte 1 kase biberli domates sos 1 tatlı k domates salçası2 diş sarımsak 1 tutam fesleğen Zeytinyağı Tuz Hazırlanışı Tencereye 1 kg kuzu incikleri alın ve rengi dönene kadar pişirin 1 soğan iri olarak kesin Kuzu incikleirn üzerine soğanı ve sarımsakları ilave edin Daha sonra etlerin üzerine tane karabiber, defne yaprağı ilave edin ve pişirmeye devam edin![]() Üzerine biber ve domates salçası ilave edin Üzerine sıcak su ilave edin ve kuzu incikleri pişirin Erişte için tencereye sıcak suyu alın ve erişteleri haşlayın![]() Eriştenin sosu için feseleğenı ve sarımsakları ince olarak kesin Tavaya sıvıyağ ilave edin Tavaya sarısmak, fesleğen, domates sosu ilave edin ve sosu kaynatın Sosu erişteyle beraber karıştırın![]() Servis tabağına soslu erişteyi ilave edin Üzerine pişen kuzu incikleri dizin ve servis edin
|
|
|
|