![]() |
Saray Usülü Lokmalı Kuzu Kebabı Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saray Usülü Lokmalı Kuzu Kebabı Tarifi YapılışıSaray Usülü Lokmalı Kuzu Kebabı Tarifi - Saray Usülü Lokmalı Kuzu Kebabı Yapılışı - Saray Usülü Lokmalı Kuzu Kebabı Nasıl Yapılır - Saray Usülü Lokmalı Kuzu Kebabı Malzemeleri MALZEMELER Lokma Için: 250 gr ![]() 1 ölçek Pastörize Yumurta 250 gr ![]() 1 tatli kasigi yas maya 1 kahve kasigi pudra sekeri 2 kahve kasigi tuz Kebap Için: 1 kg ![]() 2 demet dereotu 2 demet maydanoz 2 demet nane 2 demet taze sarmisak 2 adet kuru sogan 2 adet domates YAPILIŞ TARİFİ Küçük bir kapta maya ve pudra sekerini, 2 kahve fincani su ile ezin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nane, dereotu, maydanoz ve sarmisaklari ilave edin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|