![]() |
Ekmekte Kuzu Kebabı Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekmekte Kuzu Kebabı Tarifi YapılışıEkmekte Kuzu Kebabı Tarifi - Ekmekte Kuzu Kebabı Yapılışı - Ekmekte Kuzu Kebabı Nasıl Yapılır - Ekmekte Kuzu Kebabı Malzemeleri 4 kişilik Malzemesi 4 yuvarlak sandviç ekmeği 500 gr kuzu kuşbaşı 5 domates 2 sivribiber 3 dal taze soğan 4-5 sarımsak 5 çorba kaşığı sıvıyağ 1 defne yaprağı 1 çay kaşığı kekik 6 siyah zeytin Tuz Pulbiber Süsleme için: 6-7 kiraz domates 2-3 sivribiber Sandviç ekmeklerinin üst kısmını kapak şeklinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıvıyağı tavada kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() Sivribiber, taze soğan, domates ve defne yaprağını ete ekleyip karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Etli karışımı sandviçlere paylaştırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|