![]() |
Piti Kebabı (Bozbaş) Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piti Kebabı (Bozbaş) Tarifi YapılışıPiti kebabı Yapılışı Piti kebabı Tarifi Piti kebabı Malzemeleri Pratik Piti kebabı (Bozbaş)-KARS Tarifi Kars mutfağında Bozbaş olarak geçen piti kebabı oldukça basit ve çok lezzetli ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler: 4 kişilik 500 gr kuşbaşı koyun eti 1 su bardağı nohut 4 yufka Tuz, karabiber Hazırlanışı: Nohutları akşamdan ıslatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kars mutfağında Bozbaş olarak geçen piti kebabı oldukça basit ve çok lezzetli ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|