![]() |
Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?evet arkadaşlar başlıkdanda anlaşıldığı gibi şuanda okuduğunuz romanın adını ve yazarını yazın eğer beğendiyseniz tavsiyede edebilirsiniz:Dben şuanda canan TANın YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ kitabını okuyorum ve herkese tavsiye ediyorum tam bir aşk romanı herkesin kendinden bişeyler bulabileceği bir kitap şimdiden tşk ederim:D |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : şuanda hangi romanı okuyorsunuz? |
![]() |
![]() |
#2 |
blackflow
|
![]() Cevap : şuanda hangi romanı okuyorsunuz?başucumda müzik
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
cansel
|
![]() Cevap : şuanda hangi romanı okuyorsunuz?darağacında 3 fidan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : şuanda hangi romanı okuyorsunuz?Turgenyev - Babalar ve Oğullar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
_filiz_
|
![]() Cevap : şuanda hangi romanı okuyorsunuz?ipek ongun - bir genç kızın gizli defteri herkese tavsiye ediyorum çooooooooooook güzel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fatmanur
|
![]() Cevap : şuanda hangi romanı okuyorsunuz?ahmet günbay yıldız-azat kuşları ben daha bugün bitirdim ve herkese tavsiye ediyorum süper bir roman
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz? |
![]() |
![]() |
#7 |
mgk_42
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?semerkant ----amin maolof süper bi kitap tavsiye ederim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?KARANLIĞIN SOLUĞU |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?paylaşımalrınız için tşkler vaakit ayırdığınız içinde:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?John Steinbeck---Gazap Üzümleri tşk konu için;)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?paylaşımalrınız için tşkler vaakit ayırdığınız içinde:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bedirhan05
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?Mustafa Kutlu , Uzun Hikaye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?yakup kadri karaosmanoğlu kiralık konak
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Cevap : Şu Anda Hangi Romanı Okuyorsunuz?bizimle paylaştığın için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|