![]() |
Alman Usulü Soğan Çorbası Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Usulü Soğan Çorbası Tarifi YapılışıAlman Usulü Soğan Çorbası Tarifi 1 kg soğan (ince doğranmış) 60 gr (4 çorba kaşığı) tereyağı 1 çorba kaşığı un 2 defne yaprağı (ufalanmış) 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2+1/2 su bardağı süt 2+1/2 su bardağı tavuk suyu Büyük boy bir tencerede tereyağı, ağır ateşte eritiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereyi ateşten alıp, yavaş yavaş ve sürekli karıştırarak sütü ekleyiniz ![]() Et suyunu da boşaltıp, tencereyi yeniden ateşe oturttuktan sonra, arasıra karıştırarak kaynatınız ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|