Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fırın, patates, piliç, sarımsaklı

Patates Ve Sarımsaklı Piliç Fırın

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patates Ve Sarımsaklı Piliç Fırın



Patates ve Sarımsaklı Piliç Fırın

MalzemelerMutfak Zorluk 1Süre 50 dkKaç Kişilik 4Yöntem 1 Adet bütün piliç
500 gr tatlı kabak
500 gr patates
10 Diş sarımsak
4 Çorba kaşığı tereyağı
Yarım demet taze kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz

Hazırlanışı[*]Kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın[*]Bütün pilici bir bıçak veya tavuk makası yardımı ile 16 eşit parçaya ayırın[*]Geniş bir fırın tepsisine parçalanan piliçleri, haşlanmış tatlı kabak ve patates, soyulmamış sarımsak , kekik, tuz ve karabiberi ilave edin[*]Tereyağını eriterek üzerlerine gezdirin[*]Önceden ısıtılmış 170 dereceli fırında bütün malzemeler altın sarısı renk alıncaya kadar pişirin[*]Sıcak olarak servis yapın[/list]

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.