Tencerede tavuk suyu ve nar suyu birleştirilip kaynatılır Ayıklanmış nar taneleri bir tülbentte bohça yapılır Beraberinde kabuk tarçın Kızaran tavuk göğsü bu karışımın içine ilave edilir Tavuklar pişince servis kabına sade pilav konur Üzerine tavuk göğsü dilimlenerek dizilir Tülbentli bohça içindeki nar taneleri serpiştirip ve kabuk tarçınlar yanına bırakılırak servis edilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.