![]() |
Kremalı Ve Mantarlı Tavuk Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Ve Mantarlı Tavuk Yapılışı![]() Kremalı ve Mantarlı Tavuk: Malzemeler: 3 yemek kaşığı tereyağı yarım bardak doğranmış soğan (veya 10 adet arpacık soğan) 2 bardak doğranmış mantar tuz karabiber kekik 3 yemek kaşığı un 1 bardak tavuk suyu (veya su) 1 bardak süt 2 bardak doğranmış tavuk eti (tavuk ızgara eti daha lezzetli oluyor) bir avuç bezelye (dondurulmuş veya konserve de olur) Hazırlanması: Tereyağını eritin ![]() ![]() ![]() ![]() Mantarlar solmaya başlayana kadar pişirin (kahverengileşmeden) Üzerlerine unu serpin ![]() ![]() Tavuk suyunu ve sütü ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Alıntı) |
![]() |
![]() |
|