Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kalamar, kızartması, maydanozlu, tarifi

Maydanozlu Kalamar Kızartması Tarifi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Maydanozlu Kalamar Kızartması Tarifi



Maydanozlu Kalamar Kızartması Tarifi

Malzemeler

Yarım kg dondurulmuş kalamar
15-20 dal maydanoz
1 diş sarımsak
2 çorba kaşığı sirke
1 çay bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartma yağı

Yapılışı

Kalamarlar buzluktan alınır, süzgece konur ve süzdürürlür İnce kıyılmış maydanoz, ezilmiş sarımsak, sirke, tuz ve un iyice karıştırılır Kalamarlar önce bu karışıma bulanır, sonra kızgın yağda pembe renkte kızartılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.