![]() |
İç Pilavlı Biftek Sarma Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İç Pilavlı Biftek Sarma Tarifi YapılışıBiftek Nasıl Pişirilir - Biftek Sarma - Pilavlı Biftek - İç Pilavlı Biftek - Biftek Sarma Tarifi - Biftek Nasıl Yapılır - Biftek Yemekleri - Et Yemekleri - Fırında Biftek Kullanılan Malzemeler: 1 kg biftek 1/2 su bardağı pirinç 3 soğan 1 çorba kaşığı fıstık 1 çorba kaşığı kuş üzümü 1 küp şeker zeytinyağı yenibahar tuz Kaç Kişilik:4 Tarifi: Etler bir gece önceden zeytinyağı, soğan, sarımsak, karabiber ve tuz karışımında bekletilir ![]() ![]() İçine fıstık ve kuş üzümü atılır ![]() ![]() ![]() Hazırlanan bu iç etlerin içine koyulur ve sarılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|